Ugrás a tartalomhoz
Főoldal
Rólunk
Programok
PARTNEREINK
BLOG
Kapcsolat
Főoldal
Rólunk
Programok
PARTNEREINK
BLOG
Kapcsolat
Zsebeld be
a Kávéútleveled!
BLOG
Amikor Bécs találkozott Budapesttel – Markus Brun kávétörténete
Az első Budapest Coffee Week 2025 keretében megtiszteltetés volt vendégül látni Markus Brunt, a bécsi...
Köszönjük a hetet kávérajongók!
Miközben ezt a bejegyzést írjuk, a csapatunk sem tudja eldönteni, hogy az egyhetes, megállás nélküli...
Kedvenc kávézóink a Budapest Coffee Weeken - 4. rész
Virtuális túránk lassan a végéhez ér, de szeptember elejére még tartogattunk nektek néhány izgalmas újhullámos...
Kedvenc kávézóink a Budapest Coffee Weeken - 3. rész
Mi már gőzerővel készülünk a szeptemberi Budapest Coffee Weekre és úgy gondoljuk, nektek is ideje belevágni,...
Találkozzatok Markus Brun-nal a 2025-ös Budapest Coffee Weeken!
Óriási örömmel jelentjük be, hogy az idei Budapest Coffee Week vendége Markus Brun! Markus a bécsi GOTA...
Kedvenc kávézóink a Budapest Coffee Weeken - 2. rész
Budapest gasztrokultúrájának pár éve szerves részét képezik a specialty kávézók, illetve a specialty...
Espresso tonic – tökéletes frissítő az indián nyárban is
Az espresso tonic szerencsére idehaza is teljes joggal egyre trendibb frissítőnek számít! Ez a...
Kedvenc kávézóink a Budapest Coffee Weeken - 1. rész
Hamarosan fejest ugrunk egy nagy csésze feketébe, ugyanis alig több mint egy hónap, és kezdetét veszi...
Minden, amit tudnod kell a Budapest Coffee Week-ről!
Mi az a Budapest Coffee Week, és hogyan csatlakozhatsz város legpörgősebb kávés bulijához? A Budapest...
Hogyan kell minőségi kávét kóstolni - kezdőknek a cuppingról
Az előző specialty kávéról szóló cikkünkben már említettük a cupping fogalmát, de úgy gondoltuk, itt...
Mitől lesz specialty a kávé?
Egyre többször találkozunk a “specialty kávé” kifejezéssel, legyen szó kirakatokról, csomagolásokról...
No posts found
Hungarian
English